Over Gubbels / Wie zijn wij?
    

Wie zijn wij?

Gubbels levert een compleet assortiment aan rokersbenodigdheden w.o. luxe aanstekers, sigaren- en sigarettenetuis, humidors, sigarenknippers en -scharen en overige accessoires. Daarnaast wordt er ingespeeld op nieuwe trends en ontwikkelingen, zo is er momenteel een breed assortiment in de categorie van het elektronisch roken.

Tabaksspeciaalzaken
Gubbels richt zich voornamelijk op de tabaksspeciaalzaken in Nederland. Deze doelgroep is een logische keuze aangezien deze naadloos aansluit op de doelgroep van de fabriek die tabakspijpen produceert. Door het kennen van de markt en het volgen en vaak ook zetten van trends, blijft Gubbels zich altijd onderscheiden van andere aanbieders.

Er zijn een aantal kernwaarden binnen het Gubbels concept, kwaliteit, persoonlijk, service en betrouwbaarheid.

Kwaliteit
Onze logistieke dienstverlening is van der mate kwaliteit dat 99% van alle orders dezelfde dag nog verstuurd worden.
Alle producten die Gubbels in het assortiment heeft zijn van een uitstekende kwaliteit en worden alvorens het product opgenomen wordt in het assortiment uitvoerig getest. 

Persoonlijk
Gubbels heeft 3 vertegenwoordigers in het Nederland en 1 in Duitsland. Daarnaast is er een ondersteunende binnendienst die zowel telefonisch als per mail bereikbaar is. Al deze mensen staan voor u klaar bij vragen, bestellingen of klachten.


Service
Gubbels heeft service hoog in het vaandel staan. Bij de verkoop van (nieuwe) producten wordt altijd een uitvoerige beschrijving gegeven of bijgevoegd zodat de klant volledig voorzien is van alle nodige informatie. De after sales wordt op een persoonlijke en menselijke manier afgehandeld. Hierbij is er wel degelijk een richtlijn, maar wordt er ten alle tijden gekeken naar een passende oplossing voor elke uitdaging.

Betrouwbaarheid 
Op Gubbels kunt u bouwen. Gubbels heeft jarenlang ervaring binnen de tabaksbranche en kent de klappen van de zweep. Door continu te zorgen voor een optimaal assortiment met voldoende voorraad, is er een hele hoge mate van leverbetrouwbaarheid. Door deze assortimentsbepaling en leverbetrouwbaarheid wordt Gubbels al jaren gezien als 1 van dé spelers binnen de Nederlandse tabaksbranche.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © E. Gubbels BV - Alle rechten voorbehouden. - Voorwaarden - Privacybeleid